Verzenden en retour

Levertijden

Onze levertijden zijn standaard 3 tot 5 werkdagen, spoedlevering; 1 a 2 werkdagen. Geboorteborden worden geleverd met DHL, PostNL of per koerier (let op: DHL en PostNL leveren niet in het weekend). Het weekend en feestdagen worden hierin niet meegerekend. De levertijden zijn indicatief; als het erg druk is kunnen de levertijden iets uitlopen. Heb je een artikel vóór een bepaalde datum nodig? Laat het ons even weten zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

 

Spoedlevering

LET OP: een spoedlevering is alleen mogelijk indien je dit kunt kiezen bij de invulvelden bij het artikel. Heb je een artikel snel nodig maar staat een spoedlevering niet aangegeven als optie, informeer dan eerst even bij ons of het mogelijk is het artikel met spoed te ontvangen.
Een spoedlevering duurt 1 a 2 werkdagen. Als de bestelling vóór 11 uur bij ons binnen is dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Anders de eerstvolgende werkdag. Een bestand moet vóór 13.00 uur bij de drukker zijn om dezelfde dag verzonden te worden.

Bestel je in het weekend met spoedlevering dan is de verwachte leverdatum de eerstvolgende dinsdag. Bestel je donderdagavond of vrijdagochtend dan is de verwachte leverdatum de eerstvolgende maandag.

Al onze producten worden bij een externe leverancier vervaardigd, en van daaruit met DHL, PostNL of koerier direct verstuurd naar de klant. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging tijdens het transport. Wij hebben geen invloed op de levertijden van DHL, PostNL en koerier. Ook bij deze bedrijven werken mensen en worden fouten gemaakt. Dus ook daar kan het wel eens fout gaan. Maar we doen uiteraard ons uiterste best om elke bestelling zo snel en vlekkeloos te laten verlopen.

Het is niet mogelijk een bezorgafspraak te maken; wij zijn afhankelijk van de chauffeursroute.

 

Verpakking

Jouw bestelling wordt stevig en discreet verpakt. Hiermee zorgen we ervoor dat je bestelling in goede staat bij je arriveert. Al onze producten worden discreet verpakt zodat aan buitenkant van de verpakking geen naam of ontwerp te zien is.

Verzendkosten Nederland

    • € 5,95
    • Bij bestellingen meer dan € 100,- betalen wij de verzendkosten!

Bestellingen worden verzonden via PostNL, DHL en per koerier.

Voor brievenbuspost hoef je niet thuis te blijven, als je bestelling wordt verzonden als pakket, dan wordt dit thuis bezorgd of bij de buren als er niemand thuis is.
PostNL bezorgt op de volgende tijden:
maandag: overdag
dinsdag t/m vrijdag: 09:00 – 21:30 uur
zaterdag: overdag

DHL bezorgt op werkdagen tussen 8:00 – 18:00 uur
DHL bezorgt niet op zaterdag en zondag

Koerier bezorgt op werkdagen en zaterdag tussen 8:00 – 18:00 uur

Verzendkosten België

  • Brievenbuspost € 5,95
  • Pakket € 9,95

Track & trace

Onze producten worden rechtstreeks vanuit de drukker (discreet) verzonden voornamelijk met DHL en Koerier. U ontvangt van ons een mail waarin u de status van de bestelling kunt volgen. Heeft u niks ontvangen stuur ons dan een berichtje dan sturen wij deze na. De producten worden verzonden binnen 1 tot 5 werkdagen. Spoedleveringen worden binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. Bestel je in het weekend met spoedlevering dan is de verwachte leverdatum de eerstvolgende dinsdag. 

Is de bestelling niet aangekomen op de verwachte datum, stuur dan een mail naar klantenservice@grijnss.nl (met het bestelnummer) dan zorgen wij ervoor dat de bestelling zo spoedig mogelijk nageleverd wordt (hoe eerder je de mail stuurt hoe eerder het nageleverd kan worden).

Je bestelling wordt standaard tussen 08.00u en 18.00u bezorgd aan huis. DHL bezorgd niet in het weekend.

 Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@grijnss.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens jouw specificaties zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder onze gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) speciaal voor jou gemaakte producten. In dat geval wordt het aankoop bedrag minus de kosten voor de op maat gemaakte producten aan je overgemaakt. Grijnss behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen VOORAF schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via info@grijnss.nl. Je dient hierbij in ieder geval je volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens je bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Grijnss hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

Het pakket kun je versturen naar:
Grijnss
Lavengang 3
5131 GE Alphen Nederland